neděle 14. června 2009

Jedním slovem úžasné

Dostali jsme video od maminky Lindy s názvem "Adámek - chuť do života - věnováno všem z Novorozeneckého oddělení s JIRP v Motole".Podívejte se na příběh malého myšátka, pro ty kdo tím prošli upozorňuji, nejspíš Vás to propojí zase s těmi emocemi které jste zažili při předčasném porodu svého mimíska.





2 komentáře:

  1. Milá Lindo, příběh Vašeho Adámka mě opravdu chytl za srdíčko,došlo i na slzičky, prezentace fotek je moc pěkně a autenticky udělána a krásná hudba to vše dokresluje a podtrhuje. Máte můj hluboký obdiv (Vy i ostatní rodiče předčasně narozených miminek) za tu obrovskou sílu a energii, kterou musíte na ten boj mít a ještě ji dodávat mimískovi, který Vás moóóóc potřebuje. Také máme doma 4měsíčního Adámka (36+1 tt). Váš Adámek je veliký bojovník a moc statečný hošík. K jeho 1. narozeninám mu dodatečně přejeme všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, lásky, štěstí, ať mu v životě všechno vychází a ať Vám pěkně roste. Se srdečným pozdravem Andrea H. s Adámkem :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lindo, právě jsem viděla Vaše video a chytlo mně u srdce. Máte pravdu, že ten, kdo prošel podobnou zkušeností, tak si hned vzpomene na vlastní prožitek. A taky hlavně - náš Jiříček měl na 26 + 5 porodní váhu 870 gramů a zdál se mi tak maličký - a teď když vidím ještě menší mrňátko. Přeji hlavně hodně zdraví a pohody. Iva

    OdpovědětVymazat