středa 23. prosince 2009

Vánoční dárek pro maminky od Nedoklubka


Když se narodí maličké miminko a putuje do inkubátoru, má maminka jenom několik možností jak miminku dát najevo svoji lásku a něhu. Jedním z nich je, kromě hlazení a klokánkování, také mateřské mléko. Zpočátku odsávané, a později pomalu zkoušené miminkem pít. Protože dobře víme, jaká je to složitá a strastiplná cesta, rozhodli jsme se pro maminky které jsou na JIP nebo již s miminkem doma připravit brožurku, která je touto cestou provede a pomůže jim. Tato brožurka je nyní na světě a stala se tak milým vánočním dárkem.


Trápí Vás otázky:


Mám slabé nebo nevýživné mléko?

Budit miminko nebo nebudit?

Kojení miminko "neudýchá"?

Proč nám to kojení nejde?
A také zde najdete informaci:
Jaké je spojení mezi hormony a kojením?
Jak se vyvíjí v čase sání, polykání, trávení u nedonošených dětí....atd


Brožurka má 12 kapitol a 28 stran a s velkým citem a zároveň znalostí věci jí pro nás napsala MUDr.Magdalena Chvílová Weberová z nemocnice v Havlíčkově Brodě. V brožurce rovněž najdete kontakty na další pomoc a rovněž adresu na Poradnu pro podporu kojení v Havlíčkově Brodě, kam si můžete zavolat když už nebudete vědět jak dále.

Paní Doktorce moc a moc tímto děkujeme.

Jak brožurku získáte? Asi za týden bude ke stažení na našem webu. Pokud potřebujete 1 výtisk, napište si o něj k nám na adresu uvedenou na webu a to tak, že nám pošlete v obálce jednu velkou obálku A5 s uvedenou zpáteční adresou a známkou 17 Kč, na obálce heslo Kojení. Asi od půlky ledna by měly být brožurky k dispozici na většině perinatologických center.
Pokud potřebujete více kusů, napište nám na mailovou adresu novotna@nedoklubko.cz, domluvíme se na dalším postupu.

Děkujeme společnosti Nutricia http://www.nutricia.cz/ a Medela http://www.medela.cz/ za finanční podporu při výrobě brožurky.
Odkaz na Facebooku pro fanoušky kojení, pro sdílení informací je zde:


Přejeme Vám i naši meruňkové brožurce hodně spokojených miminek :-))

Žádné komentáře:

Okomentovat