pondělí 11. ledna 2010

MÁMY pro MÁMY - náš nový projekt podpory


Pojďme pomáhat novým maminkám a jejich předčasně narozeným miminkům! Podpořme je ve chvílích nejistoty a osamění, obdarujme je vlastnoručně vyrobeným dárkem


motto : "Strach staví zdi, láska staví mosty"

Komu chceme pomoci?
Všem čerstvým maminkám a jejich nedonošeným "Kulíškům" na odděleních Perinatologických center (center pro předčasně a rizikově narozené děti) v celé České republice.
(Každým rokem se u nás narodí 8000 dětí předčasně. Některé z nich zůstávají v nemocnici i několik měsíců, bojují o život a jejich rodiče ( především maminky, které často zůstávají v nemocnici s nimi) se dostávají do velice náročné, stresující situace. Cítí se osaměle a strachují se o život svého malého miminka.)

Kdo může pomáhat?
Každý, kdo by rád potěšil a obětuje trochu svého volného času.

(Nejvíce dárků očekáváme od maminek, které si prošly podobným osudem a mají doma také malého nedonošeného "Kulíška", ale rádi uvítáme každého, kdo se chce k nám přidat a pomůže tak dobré věci.)

Můžete dárečky vyrábět nebo se podílet na řízení projektu jako oblastní koordinátor. Vítáme každého ochotného člověka.

Jak můžete pomáhat?
Pokud navštěvujete mateřské centrum nebo jste koordinátorkou některého z nich, navrhněte ostatním maminkám, zda by se v rámci dílen nechtěly k našemu projektu připojit.
Pokud byste rády vytvářely doma, přečtěte si manuál uložený na našich stránkách: www.nedoklubko.cz hned na titulní straně.




Budeme rádi za každý váš návrh na dáreček, za každý nápad, jak bychom pomohli maminkám nedonošených miminek překonat bolestnou zkušenost a ujistit je, že na ně myslíme.


Těšíme se na spolupráci s vámi !

Členové Nedoklubko OS

1 komentář:

  1. pokud byste se rádi připojili, konkrétnější informace najdete na www.nedoklubko.cz, nebo můžete psát na csirkovak@seznam.cz, či volat : 733 751 763.ráda všem odpovím a děkuji předem za to , že chcete pomáhat "novým" maminkám !!!

    OdpovědětVymazat